Visdomstænder

Har du problemer med dine visdomstænder? Vi kan hjælpe dig


Visdomstænder er de fire bagerste tænder i voksentandsættet. En del visdomstænder kommer aldrig frem i munden, men bliver liggende i kæben og kan ligge der uden at gøre skade. Imidlertid kan der af og til, uden at man mærker det, opstå forskellige problemer i forbindelse med visdomstænderne. Det er derfor en god ide jævnligt at få kontrolleret sådanne skjulte visdomstænder hos tandlægen.

Ofte er der kun plads til, at en del af visdomstanden bryder frem i munden. Hvis den delvist frembrudte visdomstand ikke gør skade, er der ingen grund til at fjerne den. Der kan dog opstå betændelse i tandkødet omkring en delvist frembrudt visdomstand. Det viser sig ved smerte, rødmen, hævelse og problemer med at åbne munden helt. Man kan godt behandle betændelsen, men hvis betændelsen kommer igen, kan det blive nødvendigt at fjerne tanden.

I nogle tilfælde kan der opstå en fordybet tandkødslomme mellem visdomstanden og nabotanden. Der kan også udvikles caries i visdomstanden eller nabotanden. I sådanne tilfælde kan der ligeledes være behov for at fjerne tanden

Læs mere om visdomstænder her.

Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Tlf nummer

Din besked

Kontrolspørgsmål

Åbningstider

Mandag 08 – 17
Tirsdag 08 – 16
Onsdag 08 – 17
Torsdag 08 – 17
Fredag 08 – 13

Tandlægerne Vesterbrogade
Vesterbrogade 31, 3.TH
8000 Aarhus C

Find vej

Akut behandling

Har du tandpine eller brug for akut tandbehandling, beder vi dig straks ringe til Tandlægerne i Vesterbrogade og aftale en tid – så vil vi gøre alt for at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Ring på tlf. 86 12 24 98

Uden for vores åbningstid henviser vi til Tandlægevagten i Århus på tlf. 40 51 51 62.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!