Tandkroner

Hvad er en krone? Hvis du har en defekt tand, som det ikke længere er forsvarligt eller muligt at reparere med en fyldning, så den kan holde, er det nødvendigt med en krone. Den vil gøre tanden mere holdbar og skal sikre, at tanden ikke knækker, så du derved risikerer at miste tanden.


En tandkrone kan i flere tilfælde være en fordel. Feks. ved en tand som udelukkende består af en stor fyldning, hvor det vurderes at der er risiko for at tanden kan knække. Ved rodbehandlede tænder, som normalt er mere skrøbelige anbefales stort set altid en kronebehandling.

Hos Tandlægerne i Vesterbrogade fremstiller vi kun kroner af godkendte og gennemprøvet materialer. Det mest almindelige materiale i dag er porcelæn, hvilket giver kronen et naturligt udseende og samtidigt er meget stærkt. Du vil blive rådgivet i, hvilke materialer og kronetyper der kan passe til dit behov, både med hensyn til økonomi og æstetik.

En krone holder længere tid end en stor fyldning, den holder ofte op til 10-20 år, men individuelt fra patient til patient. Prisen for en kronebehandling kan varierer meget og du vil altid få et skriftligt overslag på din kronebehandling inden behandlingsstart. Prisen for vores kroner varierer fra 4.200 kr. til 6.800 kr.

Tag en snak med din tandlæge om, hvilke kronetype der passer til dig og vi vil informere dig om procedure, risici og omkostninger. En kronebehandling er oftest en simpel behandling uden smerte. For yderligere information henvises der til tandlægeforeningens brochure:

Download brochure her

Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Tlf nummer

Din besked

Kontrolspørgsmål

Åbningstider

Mandag 08 – 17
Tirsdag 08 – 16
Onsdag 08 – 17
Torsdag 08 – 17
Fredag 08 – 13

Tandlægerne Vesterbrogade
Vesterbrogade 31, 3.TH
8000 Aarhus C

Find vej

Akut behandling

Har du tandpine eller brug for akut tandbehandling, beder vi dig straks ringe til Tandlægerne i Vesterbrogade og aftale en tid – så vil vi gøre alt for at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Ring på tlf. 86 12 24 98

Uden for vores åbningstid henviser vi til Tandlægevagten i Århus på tlf. 40 51 51 62.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!