Parodontose

Det er vigtigt at få hjælp til behandling af parodontose så hurtigt som muligt, for at standse sygdommen så tænderne ikke mister mere fæste.


Parodontose skyldes en bakteriebetinget betændelses sygdom, der ødelægger det væv som holder tanden fast. Parodontose giver ofte ikke symptomer, men opleves som tandkødsbetændelse. Parodontose vokser som regel langsomt, men bliver det ikke behandlet kan det gør til at tanden mistes, da den knogle tanden sidder fast i langsomt bliver nedbrudt i forbindelse med parodontosen. Dette skyldes at bakterier der får lov til at sidde trænger ned under tandkødet, ned i tandkødslommen og ned til knoglen.

Det er vigtigt at få hjælp til behandling af parodontose så hurtigt som muligt, for at standse sygdommen så tænderne ikke mister mere fæste. Jo før man kommer i gang jo bedre resultat opnås ofte.

Der findes forskellige former for parodontose alt efter hvor dybe dine tandkødslommer er, hvilket du vil blive informeret om inden behandling.

For yderligere information henvises der til tandlægeforeningens brochure:

Download brochure her

Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Tlf nummer

Din besked

Kontrolspørgsmål

Åbningstider

Mandag 08 – 17
Tirsdag 08 – 16
Onsdag 08 – 17
Torsdag 08 – 17
Fredag 08 – 13

Tandlægerne Vesterbrogade
Vesterbrogade 31, 3.TH
8000 Aarhus C

Find vej

Akut behandling

Har du tandpine eller brug for akut tandbehandling, beder vi dig straks ringe til Tandlægerne i Vesterbrogade og aftale en tid – så vil vi gøre alt for at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Ring på tlf. 86 12 24 98

Uden for vores åbningstid henviser vi til Tandlægevagten i Århus på tlf. 40 51 51 62.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!