Bideskinner

Bidfunktionsproblemer skyldes ofte at man skærer tænder, presser tænder eller at tænderne sidder skævt. Dette kan medføre spændingshovedpine.


Bidfunktionsproblemer skyldes ofte at man skærer tænder, presser tænder eller at tænderne sidder skævt og de ikke bider rigtigt sammen. I forbindelse med dette kan der opleves spændingshovedpine og tænderne kan blive slidt og for lave, hvilket kan give smerte i tænder og i værste fald kan tænder knække.

En bidskinne frigør tænderne fra deres sædvanlige bidmønster, så kæber og tyggemuskler kan slappe af og herved aflastes kæbeled. Tænderne skånes for slid, når bidskinnen er i munden og ofte bryder bideskinnen den uheldige vane med at presse eller skære tænder.

Den mest almindelige bideskinne er en refleksfrigørende bideskinne. Pris 2250 kr. inkl. forundersøgelse og efterfølgende tilpasning/justering samt instruktion.

Vi laver også en hybrid refleksfrigørende bideskinne, der er blød indvendig og giver højere komfort. Pris 2540 kr.  inkl. forundersøgelse og efterfølgende tilpasning/justering samt instruktion.

Alle bideskinne kræver en forundersøgelse. Denne er inkluderet i prisen, hvis der fremstilles en skinne. En forundersøgelse uden fremstilling af skinne koster 248,50 kr.

Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Tlf nummer

Din besked

Kontrolspørgsmål

Åbningstider

Mandag 08 – 17
Tirsdag 08 – 16
Onsdag 08 – 17
Torsdag 08 – 17
Fredag 08 – 13

Tandlægerne Vesterbrogade
Vesterbrogade 31, 3.TH
8000 Aarhus C

Find vej

Akut behandling

Har du tandpine eller brug for akut tandbehandling, beder vi dig straks ringe til Tandlægerne i Vesterbrogade og aftale en tid – så vil vi gøre alt for at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Ring på tlf. 86 12 24 98

Uden for vores åbningstid henviser vi til Tandlægevagten i Århus på tlf. 40 51 51 62.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!