Personale

Vores behandlerteam hos Tandlægerne på Vesterbrogade i Århus består af 4 tandlæger, 1 tandplejer, 4 klinikassistenter og 1 klinikassistentelev.

Michael Sørensen

Michael Sørensen

Tandlæge

Michael Sørensen er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2010 og tandplejer fra Aarhus tandlægeskole i 2005. Michael har arbejdet med børn og unge i Børnetandplejen samt med voksne i privat praksis. Michael udfører de fleste typer for tandbehandlinger samt foretager de operative behandlinger på klinikken. Blandt disse fjernelse af visdomstænder og indsættelse af  tandimplantater. Michael overtog den 01.10.2014 Vibeke Rasmussens klinik og ejer nu hele klinikken i fællesskab med Martin Holze.

Martin Holtze

Martin Holtze

Tandlæge

Martin Holze er uddannet tandlæge fra Aarhus Tandlægeskole i 2009 og har indtil 2015 arbejdet i privat praksis i Mårslet. Martin har derudover arbejdet med børn og unge i Børnetandplejen. Han udfører alle typer behandlinger og har blandt andet fokus på at give den angste patient en rolig og god oplevelse. Martin overtog den 01.01.2015 Inger Lundbergs klinik og ejer nu hele klinikken i fællesskab med Michael Sørensen.

Inger Lundberg

Inger Lundberg

Tandlæge

Inger Lundberg er uddannet tandlæge fra Aarhus Tandlægeskole i 1984. Inger har arbejdet i privat praksis i bl.a. i Sverige og Ebeltoft. Derudover har hun arbejdet i Børnetandplejen og er nu klinisk lærer på Aarhus Tandlægeskolen. Inger foretager de fleste tandbehandlinger og har blandt andet interesse og stor erfaring i aftagelig protetik. Inger har arbejdet på klinikken siden 2005.

Helle de Renouard

Helle de Renouard

Tandlæge

Helle de Renouard er uddannet tandlæge fra Aarhus Tandlægeskole i 1991. Hun har arbejdet i privat praksis i Ebeltoft, Schweiz, Ebeltoft, Aarhus og på Samsø samt i Børnetandplejen. Helle har siden 2001 været ansat deltid på Ganespalteafdelingen, hvor hun udfører kosmetiske plastbehandlinger samt fastsiddende og aftagelige tanderstatninger. Helle har været ansat på klinikken siden 2009.

Tanja Bertelsen

Tanja Bertelsen

Tandplejer

Tanja Bertelsen er uddannet tandplejer fra Aarhus Tandlægeskole i 2003. Hun har siden arbejdet i London, Vejle og Aarhus. Tanja foretager blandt andet regelmæssige undersøgelser og har fokus på instruktion  og information, så patienten opnår sunde tænder og tandkød. Hun behandler alle former for parodontitis. Hun har været ansat på klinikken siden 2009.

Maria

Maria

Klinikassistent
Michelle

Michelle

Klinikassistent
Tina

Tina

Klinikassistent
Gitte

Gitte

Klinikassistent
Sabine

Sabine

Klinikassistentelev

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!