Pris og betalingspolitik

Hos os er det muligt at få et behandlingsprogram, hvor vi sammensætter den behandling, som netop du har behov for, i samråd med dig.


Prispolitik
Hos os er det muligt at få et behandlingsprogram, hvor vi sammensætter den behandling, som netop du har behov for, i samråd med dig.

Klinikken har overenskomst med Den offentlige Sygesikring og Dansk Tandlægeforening. Dette indebærer, at priserne på en lang række ydelser er fastsatte efter forhandling mellem Den offentlige sygesikring og Dansk Tandlægeforening.

Udover dette er de frie ydelser, som er vejledende og kan variere fra patient til patient, afhængigt af den enkelte behandling.

Medlemskab af sygesikring Danmark, medfører tilskud til en lang række behandlinger.

Du er altid velkommen til, at booke en tid til en konsultation for et uforpligtende overslag eller second opinon. Der vil i den forbindelse blive opkrævet et honorar for konsultationen samt evt. udgifter til nødvendige røntgenbilleder.

Afbud- og udeblivelsespolitik
Er du forhindret i at møde til den aftalte tid, er det meget vigtigt for os, at du melder afbud hurtigst muligt og senest 24 timer før den aftalte tid, gerne på telefon 86122498. Så har vi mulighed for at give tiden til en anden patient, tilrettelægge vores dag og give vores patienter den bedst mulige service.

Ifølge sygesikringsoverenskomsten for tandlæger, er vi berettiget til at fremsende en regning ved udeblivelse jf. § 20 og 21. Beløbet afhænger af, hvor lang behandlingstid, der var reserveret til dig.

Betalingspolitik

Man kan betale kontant og med Dankort/Visa.

Ved større behandlinger kan vi tilbyde opdeling af regning, hvor 1/3 skal betales ved behandlingsstart, og 1/3 ved afslutning af behandling. Sidste 1/3 skal betales senest 30 dage efter endt behandling, med mindre andet er aftalt.

Det kan forventes, at vi ved opdeling af regning opkræver et mindre gebyr, afhængigt af regningsbeløbet.

Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Tlf nummer

Din besked

Kontrolspørgsmål

Åbningstider

Mandag 08 – 17
Tirsdag 08 – 16
Onsdag 08 – 17
Torsdag 08 – 17
Fredag 08 – 13

Tandlægerne Vesterbrogade
Vesterbrogade 31, 3.TH
8000 Aarhus C

Find vej

Akut behandling

Har du tandpine eller brug for akut tandbehandling, beder vi dig straks ringe til Tandlægerne i Vesterbrogade og aftale en tid – så vil vi gøre alt for at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Ring på tlf. 86 12 24 98

Uden for vores åbningstid henviser vi til Tandlægevagten i Århus på tlf. 40 51 51 62.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!