Om tandklinikken

Hos Tandlægerne i Vesterbrogade består vores behandlerteam af 4 tandlæger, 1 tandplejer og 4 klinikassistenter.


Michael Sørensen er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2010 og tandplejer fra Aarhus tandlægeskole i 2005. Michael har arbejdet med børn og unge i Børnetandplejen samt med voksne i privat praksis. Michael udfører de fleste typer for tandbehandlinger samt foretager de operative behandlinger på klinikken. Blandt disse fjernelse af visdomstænder og indsættelse af  tandimplantater. Michael overtog den 01.10.2014 Vibeke Rasmussens klinik og ejer nu hele klinikken i fællesskab med Martin Holze.

Martin Holze er uddannet tandlæge fra Aarhus Tandlægeskole i 2009 og har indtil 2015 arbejdet i privat praksis i Mårslet. Martin har derudover arbejdet med børn og unge i Børnetandplejen. Han udfører alle typer behandlinger og har blandt andet fokus på at give den angste patient en rolig og god oplevelse. Martin overtog den 01.01.2015 Inger Lundbergs klinik og ejer nu hele klinikken i fællesskab med Michael Sørensen.

Inger Lundberg er uddannet tandlæge fra Aarhus Tandlægeskole i 1984. Inger har arbejdet i privat praksis i bl.a. i Sverige og Ebeltoft. Derudover har hun arbejdet i Børnetandplejen og er nu klinisk lærer på Aarhus Tandlægeskolen. Inger foretager de fleste tandbehandlinger og har blandt andet interesse og stor erfaring i aftagelig protetik. Inger har arbejdet på klinikken siden 2005.

Helle de Renouard er uddannet tandlæge fra Aarhus Tandlægeskole i 1991. Hun har arbejdet i privat praksis i Ebeltoft, Schweiz, Ebeltoft, Aarhus og på Samsø samt i Børnetandplejen. Helle har siden 2001 været ansat deltid på Ganespalteafdelingen, hvor hun udfører kosmetiske plastbehandlinger samt fastsiddende og aftagelige tanderstatninger. Helle har været ansat på klinikken siden 2009.

Tanja Bertelsen er uddannet tandplejer fra Aarhus Tandlægeskole i 2003. Hun har siden arbejdet i London, Vejle og Aarhus. Tanja foretager blandt andet regelmæssige undersøgelser og har fokus på instruktion  og information, så patienten opnår sunde tænder og tandkød. Hun behandler alle former for parodontitis. Hun har været ansat på klinikken siden 2009.

Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Tlf nummer

Din besked

Kontrolspørgsmål

Åbningstider

Mandag 08 – 17
Tirsdag 08 – 16
Onsdag 08 – 17
Torsdag 08 – 17
Fredag 08 – 13

Tandlægerne Vesterbrogade
Vesterbrogade 31, 3.TH
8000 Aarhus C

Find vej

Akut behandling

Har du tandpine eller brug for akut tandbehandling, beder vi dig straks ringe til Tandlægerne i Vesterbrogade og aftale en tid – så vil vi gøre alt for at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Ring på tlf. 86 12 24 98

Uden for vores åbningstid henviser vi til Tandlægevagten i Århus på tlf. 40 51 51 62.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!